Om oss

Nya Krylbo Isolering AB startade sin verksamhet 2022
Företaget arbetar med undertaksmontage och lösullsisolering.
Vi är verksamma främst i Mellansverige och arbetar med allt från att isolera enskilda bostadshus till montage av undertak i stora affärsfastigheter.
Vi arbetar ofta med speciallösningar för att lösa utmaningar i byggprocessen.
Oavsett vilket projekt vi står inför så löser vi arbetet med kunskap och effektivitet, med kundens bästa för ögonen.
Vi erbjuder lösningar för att hjälpa dig att isolera ditt hem och spara pengar på dina energikostnader.
Lösullsisolering med antingen glasull, mineralull eller träfiber är ett miljövänligt alternativ som ger ett mögelfritt hem med ett behagligt inomhusklimat. Vi har över 30 års erfarenhet av att montera akustiklösningar, både i små- och storskalig miljö. Vi är vana att arbeta med speciallösningar och tillsammans med
kunden hittar vi alltid den mest effektiva och estetiskt tilltalande lösningen.
För att leverera den lösning som passar respektive miljö bäst så arbetar vi med alla på marknaden förekommande leverantörer av undertaksmaterial.

Ett företag som växer

Krylbo Isolering startade sin verksamhet 1982 i Krylbo med undertaksmontage, för att ett år senare komplettera med lösullsisolering. I april 2022 startades Nya Krylbo Isolering AB med Stefan Larsson som VD.

Vi är verksamma främst i Mellansverige och arbetar med allt från att isolera enskilda bostadshus till montage av undertak i stora affärsfastigheter. Här kan du se några av våra avslutade projekt, vi arbetar ofta med speciallösningar för att lösa utmaningar i byggprocessen.

Oavsett vilket projekt vi står inför så löser vi arbetet med kunskap och effektivitet, med kundens bästa för ögonen.